POTREBUJETE OBLIKOVANJE VIZITK, LETAKOV, ZLOŽENK, OGLAŠEVALNIH NAPISOV ALI OSTALIH TISKOVIN?

Pripravimo in na izbiro vam ponudimo več grafičnih predlogov. Po želji vam uredimo tudi tiskanje.


TISKOVINO PRIPRAVIMO ZA TISK, ZA KATEREGA LAHKO POSKRBIMO TUDI MI.

OBLIKOVANJE VIZITK


Identificirajte se s svojo vizitko

Vizitka je vaša prva predstavitev prihodnjim strankam in kupcem. Je vaše ogledalo in če je pravilno oblikovana, je močno prodajno orodje. Za razliko od vizitke z golimi kontaktnimi podatki je lahko vaša vizitka oglas, ki prodaja vas in vaše podjetje. Je poziv k navezavi stika, in ne spisek kontaktnih podatkov, zato vam strokovno oblikovanje vizitk toplo priporočamo.

OBLIKOVANJE ZLOŽENK


Prepričajte stranke z učinkovito zloženko.

Zloženka oz. zgibanka spada med promocijske tiskovine, ki oglašuje različne izdelke in storitve. Ponavadi so na promocijskih stojalih ali na blagajniškem pultu. Velikokrat se uporabljajo kot predstavitev turističnih točk. Zaradi dinamičnosti je zloženka zelo zanimiva za stranke oz. vaše prihodnje kupce ali obiskovalce. Za oblikovanje zloženke nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.

OBLIKOVANJE LETAKOV


Najnižji stroški izdelave med tiskovinami.

Letak je vrsta drobnega tiska priložnostne narave. Razširja se s trosenjem ali izročanjem. Kot poseben list je lahko priložen časopisom. Letaku sorodna oblika posredovanja informacij je plakat, ki je nalepljen in običajno večjega formata. Dobro oblikovan zelo poveča možnosti opaženosti informacij, ki jih posredujete, kar posledično poveča prodajo vašega izdelka ali storitve.

OBLIKOVANJE PLAKATOV


Plakat kot aktualni množični medij.

Plakat je že vrsto let en od pomembnih vizualnih medijev. S svojo obliko in možnostjo sporočanja je nepogrešljiv del urbanega življenja. Za sporočanje ga uporabljajo države, podjetja, organizacije, institucije in vsi drugi, ki želijo podati informacije oz. sporočilo. Plakat nas lahko nagovarja, opozarja, šokira in pritegne k razmišljanju. S svojo grafično podobo, ki je podprta z besedilom, je odličen medij, za katerega lahko rečemo, da je kljub svoji dolgi zgodovini še vedno sodoben in unikaten.

OBLIKOVANJE KATALOGOV


Katalog / prospekt je seznam izdelkov ali storitev, ki so naprodaj in z opisi ter cenami objavljeni v tiskani ali elektronski (e-katalog) obliki.

Je močno orodje za trženje, ki lahko pridobiva stranke, poveča prodajo in širi besedo o izdelkih in storitvah. Pravilno oblikovanje katalogov poveča učinkovitost in rezultate. Dobro oblikovanje katalogov / prospektov potencialnemu kupcu veliko pove o izdelku in ga posredno prepriča v izbiro, čeprav izdelka sploh ne vidi v živo.

© 2016 PIKSLI.COM - Vse pravice so pridržane!